Колишнього убозівця Гнапа засудили до 5 з половиною років

Колишнього убозівця Гнапа засудили до 5 з половиною роківШевченківський райсуд Чернівців сьогодні, 13 квітня, засудив колишнього убозівця Дмитра Гнапа до 5 з половиною років ув`язнення.

Про це повідомляє портал «Чернівці. Коментарі» з посиланням на власні джерелі.

Засуджений та його захист готують апеляцію.

Нагадаємо, що 29-річний Гнап – оперуповноважений столичного управління боротьби з організованою злочинністю – вже два роки перебуває у Чернівецькому слідчому ізоляторі. Його звинувачують у викраденні неіснуючого автомобіля БМВ Х6.

Як писала \”gazeta.ua\”Дмитра Гнапа захищає столичний адвокат 30-річний Ідан Алієв.

— Наша правова система недосконала, на неї нарікають правозахисники й адвокати, — каже Ідан Алієв. — Але випадок із Дмитром — абсурд вищої міри. У викраденні фігурує автомобіль БМВ Х6 2008 року випуску з номером кузова WBAFG41080LG15096. Його ніхто ніколи не бачив. Ми подали запит до заводу-виробника. Виявляється, машину з таким номером кузова взагалі не виготовляли. У справі фігурує заява начебто потерпілого румуна Станіслава Бачіо. Але його теж ніхто ніколи не бачив, підписи на документах різні. Сумніваюся, що така людина взагалі існує. Навіть якщо десь і є, то у справі немає жодного документа, який підтверджує, що машина його.

Згодом вийшов і сюжет щодо цієї історії на телеканалі СТБ. Опісля нього прокуратура області виступила з заявою, що справа висвітлена однобоко.

Світлина

peredplata