На Буковині опозиційний мер переміг у судовій тяганині владу

На Буковині опозиційний мер переміг у судовій тяганині владу12 квітня 2012 року Вінницьким апеляційним адміністративним судом задоволена апеляційна скарга Новодністровського міського голови Панчишина Руслана Ігоровича про поновлення його на посаді.

Цим рішенням Вінницький суд скасував незаконне рішення депутатів Новодністровської міської ради від 20.09.2011 року про припинення повноважень міського голови, а також скасував незаконну постанову, винесену Сокирянським районним судом 23.11.2011 року, про відмову в задоволенні позовних вимог Панчишину Р. суддею Римлянською Г.О.

Це є свідченням того, що в Чернівецькій області, приймаються незаконні рішення як депутатами, так і суддями. І все під покровительством Папієва. Незважаючи на всі зусилля останнього, Панчишину все таки вдалося добитися справедливого і законного рішення.

Це єдиний випадок в Україні після виборів 2010 року, коли міському голові, представнику опозиції, а в даному випадку члену партії «Фронт змін», вдалося відновитися на посаду, на яку його обрала громада.

peredplata