Землевпорядника з Новоселиччини притягнули до відповідальності

28 березня 2013 року прокуратурою Новоселицького району складено адміністративний протокол про вчинення корупційного правопорушення за ч.1 ст.172-2 (порушення обмежень щодо використання службового становища з одержанням за це неправомірної вигоди) КУпАП стосовно спеціаліста ІІ категорії – землевпорядника однієї із сільських рад К.

Чиновник, будучи особою, уповноваженою на виконання функцій держави, неправомірно сприяв господарській діяльності підприємства громадянина Н. шляхом укладення договору оренди земельної ділянки із заниженим коефіцієнтом індексації нормативної грошової оцінки землі. Внаслідок цього дане підприємство було незаконно звільнене від сплати орендної плати на суму понад 4 тис. грн.

Постановою Новоселицького районного суду від 08.04.2013р. землевпорядника К. визнано винним у скоєнні адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172-2 КУпАП, і призначено адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 900 гривень. Окрім цього, згідно з чинним законодавством він позбудеться роботи.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

peredplata