Обшук у Погребинського

«Правоохоронці обшукують у Києві квартиру близького друга Віктора Медведчука політтехнолога Михайла Погребинського — джерела УП.
Погребинський є засновником ГО, яка постійно вивчала настрої українців — ці відомості згодом передавали в росію для планування політики щодо України. Під час обшуку у Погребинського виявили сфальсифіковані результати опитування, де нібито 46% українців підтримують путіна»
Щось пізно якось. Але факт залишається фактом. Брехали вони Путіну по повній. І головна провина Погребінського і ще купи експертів, як на мене, це те, що вони створили ілюзію великої підтримки Росії в Україні. Можливо, якби Путін мав реальну картину, то б не наважився напасти на Україну…

Деталі: Відзначається, що Погребинський тривалий час підтримував товариські стосунки із кумом президента РФ нардепом-втікачем Віктором Медведчуком.

У столичній прокуратурі УП підтвердили інформацію про обшуки, проте без подробиць. “Слідчі дії тривають”, повідомили у прокуратурі.

Слідчі відзначають, що ця громадська організація на постійній основі вивчала настрої українців, які в подальшому передавались до Росії для планування політики щодо України. 

 

 

“Українська правда” намагається дізнатися деталі про результати так званого “опитування”, котре виявили у друга Медведчука.

Також українські правоохоронці повідомляють, що ГО Погребинського готувала та передавала до РФ аналітику щодо найбільш вагомих подій в Україні.

А сам Погребинський готував та передавав до РФ поради щодо інформаційних спецоперацій проти України.

Обшуки проводяться у Київській квартирі на Ярославовому валу, якою користується Погребинський. За інформацією українських правоохоронців, політтехнолог знаходиться в Києві. 

peredplata