В Управлінні поліції охорони Буковини призначили нового керівника

9 березня на посаду начальника Управління поліції охорони в Чернівецькій області призначили львів‘янина майора поліції Романюка Михайла Романовича.

Безперечно буде нове бачення щодо розвитку та покращення роботи, адже кожний підрозділ поліції охорони має свої особливості та специфіку. Важливу роль відіграє регіон, відповідно попит на ті чи інші послуги охорони, кількість особового складу та керівник, який має підібрати найкращі кадри для служби і так налаштувати роботу, щоб якість надання послуг охорони лише зростала. Стала цікавою позиція Михайла Романовича стосовно подальшого розвитку служби, тому і запитали його особисто.

✅Михайле Романовичу, чи довго ви працюєте в службі охорони❓

– Більшу половину свого життя, понад 25 років. Почав я свою трудову діяльність будучи міліціонером роти міліції відділу Державної служби охорони при Дрогобицькому міському відділі у Львівській області. Потім обіймав посаду міліціонера взводу по охороні установ банків, потім був міліціонером по охороні кредитно-фінансових установ, далі – міліціонером служби інкасації, командиром відділення по охороні кредитно-фінансових установ, командиром взводу міліції Дрогобицького відділення Державної служби охорони. Призначення на посаду начальника пункту централізованого спостереження, потім начальника Стрийського міжрайонного відділення Державної служби охорони не змінили моїх пріоритетів. Долаючи кар’єрні сходи, завжди розумів, що для гарного результату потрібно багато працювати і своїм прикладом доводити цю ідею підлеглим. Кожний день потрібно проживати з користю і думкою про майбутнє.

✅Коли до вас звертаються з проханням працевлаштування, то на які якості ви звертаєте увагу першочергово❓

– Для мене важливо, щоб в людини було бажання працювати і щодня робити щось корисне для нашої служби. Також необхідне вміння спілкуватись, адже потрібно підібрати підхід до кожного нашого клієнта та потенційного замовника охоронних послуг, спілкування з громадянами. Треба бути толерантним та ввічливим. І ще для мене пріоритетно, щоб працівник хотів розвиватись і кар‘єрно зростати. В свою чергу я, як керівник, маю створити комфортні умови праці кожному, щоб колегам хотілось іти на роботу. Продуктивність роботи буде значно вищою, якщо працюють із задоволенням на гарно облаштованому робочому місці.

✅Які пріоритети на Вашу думку в діяльності поліції охорони❓

– Перш за все це захист прав та інтересів абсолютно кожного. Індивідуальний підхід до наших замовників послуг та врахування потреб, побажань і можливостей під час вибору охоронно-пожежного обладнання. Підбір найкращих систем захисту без шкоди для вашого гаманця – наша мета.

✅Які основні риси поліції охорони❓

– Відповідальність, бо ми знаємо, що цілодобово оберігаємо кожного. Нас обирають, а це означає, що рівень довіри з кожним днем зростає. Повага до громадян невід‘ємна частина роботи поліцейського. Допомога кожному, хто її потребує. І звичайно професіоналізм.

✅Як працюють підрозділи поліції охорони в період воєнного стану❓

– Ми працюємо як і раніше тільки режим несення служби змінився на посилений. Цілодобово, озброєні, в строю та нещадні до порушників Закону і тим паче до ворога. Ми збільшили кількість особового складу, щоб містяни та гості міста були у цілковитій безпеці. Тому за своє майно не переживайте, бо то вже наш клопіт❗️

✅Яким Ви бачите майбутнє поліції охорони❓

– Потужна охоронна структура, яка і надалі охороняє майно громадян та важливі об‘єкти держави. Яка не спустошує, а навпаки – наповнює державний бюджет, заробляючи кошти та сплачуючи податки.

✅Чи хотіли б ви подякувати тим, хто одного разу обрав поліцію охорони❓

– Так, звичайно. Це люди з гарним смаком, адже обрали надійність та гарну якість. Вдячний кожному, хто вже з нами і хто обере поліцію охорони в майбутньому. Ми дбаємо про те, що цінне для вас щодня і щохвилини. І не важливо чи ви пішли на роботу, чи вимушені були виїхати за межі країни у зв‘язку з війною – ми на місці та в строю. Підрозділ працює, здійснюючи визначені державою та договорами функції. Звертаюсь до тих, хто обирає охоронне підприємство і для кого особиста безпека та збереження майна на часі – відразу телефонуйте на номер 9899 і ми подбаємо про те, що важливе для вас❗️

🙌Дякуємо начальнику Управління за приділений час і бажаємо успіхів у роботі, мирного неба та здійснення всіх планів та задумів❗️

#поліція_охорони #призначення #новий_керівник #з_нами_безпечно

peredplata