“Україна стікає кров’ю”: чернівчанка прорвалась на сцену під час виступу російського коміка в США

Під час виступу відомого стендап-коміка із Казахстану Нурлана Сабурова в Лос-Анджелесі на сцену прорвалася колишня чернівчанка, письменниця та співачка Юлія Косівчук, яка зараз проживає в США.

Відео цього жінка опублікувала на своїй сторінці у фейсбук, пише molbuk.ua.

Жінка вийшла на сцену в білій сукні, облитій кров’ю, на знак протесту проти російської агресії. Такий образ Юлії Косівчук символізував Україну.

На сцену одразу вибігли охоронці, та силоміць почали виводити її із приміщення. Водночас Нурлан зробив жарт навіть із цієї ситуації, вигукнувши вслід: “Вибачте, це місячні?”.

Згодом Юлія Косівчук опублікувала на своїй сторінці у фейсбук допис, в якій звернулася до Нурлана Сабурова.

“Ні, покидьку, це в мене на місячні, як ти, недолуго перднув своїм ротом, це я – Україна! І поки ти тут заробляєш бабло, розважаючи кончених рабів – я стікаю кров‘ю! Після того, як я отака прорвалася на сцену, холопи продовжували ржати. Та мавпочка з тарілками у їхньому мозку невмируща. Лише кілька молодих людей вийшли із залу.

Клоун Нурлан Сабуров живе в Москві і там платить податки. Він не говорить про війну своїм багатотисячним підпіщикам, бо він за МІР. Вчора зал був повний. Квитки по 135$. Скільки ще куль вони куплять за ці гроші?! Мовчання — це злочин!”, – написала жінка.

Нагадаємо, відомий стендап-комік із Казахстану Нурлан Сабуров, вирушив до США на концерти.

Під час свого виступу він встиг посваритися з глядачем під час свого виступу у Лос-Анджелесі. Чоловік поцікавився у шоумена його позицією щодо російсько-української війни, на що той відповів на підвищених тонах.

“Нурлан, а чому ти мовчиш? Якщо ти злякався, то так і скажи: “Я боюся сказати: “Ні!” – вигукнув глядач.

На задане запитання шоумен різко і емоційно відповів, зазначивши, що у нього є на те свої причини і він нікому нічого не винен.

“Так. Так і є, братику. У мене є сім’я. Ви повинні зрозуміти, що у мене теж є свої страхи. Ви кого з мене робите? Заспокойтесь. Ніхто не зобов’язаний (висловлювати свою позицію. – Ред.). Я ціную ваші емоції, але не варто мене знецінювати”, – сказав стендап-комік.

peredplata