ПРОСТО СІРИЙ ТУМАН: АКТОР СМОЛЬЯНІНОВ ЗАЯВИВ, ЩО ПУТІН ПІД ЧАС РОЗМОВ ЗАСТОСОВУЄ СПЕЦПРИЙОМИ

 Джерело

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Російський актор Артур Смольянінов розповів, що під час розмови з російським диктатором володимиром путіним від нього йшов дивний запах, який він охарактеризував як “спецпарфумерні війська” і після їхнього діалогу він не зміг згадати, про що вони розмовляли. Про це актор розповів під час шоу “Скажи Гордєєву”, пише УНН.

Смольянінов розповів, що розмовляв із путіним після прем’єри фільму “9 рота” у 2005 році.

На запитання, як можна було подивитися фільм “9 рота” про війну, яка захлинає та пожирає молодих громадян своєї країни, робить їх інвалідами фізично та морально, як можна було піти знову на це, Смольянінов відповів: “Я ще тоді запідозрив, що щось тут не гаразд. Тому що ми просиділи, проговорили з ним після цього майже цілу годину. Що в мене лишилося в пам’яті. Найбільш два яскраві враження. Перше враження, це запах, який від нього виходив, це якісь спецпарфумерні війська працювали, бо таке відчуття, що в мене це викликало почуття якоїсь інстинктивної улесності. Я присягаюсь тобі, я ніколи в житті не відчував такого запаху, не нюхав більше ніколи. Мені здається, що тут не буває дрібниць, це все спецоперація”.

Деталі

На уточнююче запитання про парфум-спецоперацію він сказав: “Так, тут не буває дрібниць”.

Смолянінов зазначив, що вони проговорили майже годину з путіним.

“Причому розмовляв тільки я з ним, бо всі інші на мене якось косо дивилися, чи шукали, а мені було щиро цікаво. Я людина, він людина. Щось про Афганістан розговорилися, і щось він став казати, що американцям вигідний цей наркотрафік, тому що… І дуже переконливо це звучало, дуже переконливо. Він звичайно людина, яка на себе налаштовує, дуже, був тоді принаймні, та харизматичний звичайно він. Володіє прийомами маніпуляцій безумовно та віртуозно”, – розповів Смольянінов.

Смольянінов зазначив, що після розмови з путіним він не пам’ятав, про що вони розмовляли.

“Але після того, як ми вийшли звідти, я запитав себе, про що ми говорили, я зрозумів, що не пам’ятаю жодного складу. У мене було повне відчуття, що це була розмова ні про що, тобто це була пелена якась, просто сірий туман. Я думаю, що так відбувається більшість розмов, це моє припущення, якщо у нього немає бажання, щоб люди запам’ятали, що він хоче сказати. Це все спецприйоми, спецоперативні”, – сказав Смольянінов.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський заявляв, що готовий зустрітися з російським диктатором володимиром путіним віч-на-віч.

peredplata