О! Помирились…, от і чудово!

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 5 травня, провів телефонну розмову з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром. Таким чином, лідери залишили у минулому всі непорозуміння.
Володимир Зеленський: “Провів добру, конструктивну, дуже важливу розмову з Федеральним президентом Німеччини паном Штайнмаєром. Подякував за потужну підтримку Україні. Очікуємо на її посилення. Лідерська позиція Німеччини важлива для протидії агресії РФ. Повідомив пана Штайнмайєра про ситуацію на фронті, критичний стан справ у Маріуполі”.
У канцелярії президента ФРН розповіли, що розмова пройшла добре, і президенти усунули всі непорозуміння, які були у минулому.
“Федеральний президент висловив свою солідарність, повагу та підтримку мужній боротьбі українського народу проти російських агресорів. Німеччина з самого початку підтримувала Україну у фінансовому, економічному та військовому відношенні у її оборонній боротьбі та єдина у солідарності з Україною. Обидва президенти охарактеризували розмову як «дуже важливу та дуже хорошу». Невдоволення з минулого усунуті. Обидва президенти домовилися підтримувати тісний контакт”, – повідомили у канцелярії.
На зображенні може бути: 2 людини, костюм та у приміщенні
 
 
 
 
 

peredplata