Усик – Джошуа 2: букмекери назвали фаворита реваншу

Українця Олександра Усика (19-0, 13 КО) вважають фаворитом другого бою з британцем Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО). Напередодні команди боксерів оголосили про те, що реванш відбудеться у Саудівській Аравії у місті Джидда 20 серпня.

Букмекери почали приймати офіційні ставки на поєдинок. Аналітики віддають перевагу нашому чемпіону, який у вересні минулого року переміг одностайним рішенням, відібравши у суперника всі три пояси.

Перемога Усика у реванші оцінюється котируванням 1,50. Показники на нічию досягають рівня 17,00. А на тріумф Джошуа пропонується індекс 2,70.

Зазначимо, що після оголошення дати й місця проведення реваншу британський боксер звернувся до українців. Він нагадав вболівальникам з усього світу про війну в нашій країні.

Як повідомляв OBOZREVATEL, промоутер Ентоні Джошуа Едді Гірн уже назвав точний результат другого бою між Олександром та Ентоні. У Росії війну в Україні назвали “відволікаючими обставинами” для Усика та його підготовки до поєдинку проти Джошуа.

Зі свого боку, британець Тайсон Ф’юрі дав категоричний прогноз на Усик – Джошуа 2. А промоутер українця Олександр Красюк оцінив масштаб майбутнього шоу.

peredplata