Після поновлення на посаді Мунтян розповів про першу молитву Церкви Бога у приміщенні військової адміністрації

У День незалежності США начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Сергій Осачук та його заступник Артур Мунтян зустрілися з американськими благодійниками.

Цікаві залаштункові подробиці зустрічі оприлюднив доктор Тім Хілл (Tim Hill), який є висвяченим єпископом Церкви Бога, Клівленд, штат Теннесі, і є генеральним наглядачем.

Я не можу загубити значення того, що в день святкування незалежності нашої країни (США. – Ред.) ми з доктором Стівеном Дарнелом зустрілися та помолилися з лідерами уряду в Україні, які мужньо борються за збереження власної свободи. Я вдячний Стіву за чудовий звіт, який тут:

Всередині України з доктором Тімоті Хіллом. Подорож в Україну була м’яко кажучи цікавою. Затримка рейсів. Скасування рейсів. Зрештою, ми змогли потрапити в Україну, зафрахтувавши два приватних літаки та приземлившись в полі на румунській стороні кордону. Завдяки сприянню губернатора Сергія Осачука, губернатора міста Чернівці (так в оригіналі, – ред.), Україна, та мера Івана Павла, мера міста Думбравені, Румунія (який їхав разом з нами нашим фургоном), ми в’їхали на кордон України в супроводі поліції.

Першою нашою зупинкою став офіс губернатора міста Чернівці, Україна. Там д-р Тімоті Хілл, генерал-оглядач, я, мер Іван Павел та регіональний наглядач Північної України Лівіу Аксінте зустрілися з губернатором Осачуком, віце-губернатором Артуром Мунті. Це була зустріч, призначена Богом. Доктор Хілл закрив нашу зустріч у молитві за Україну та помолився за губернатора Осачука. Я запевнив губернатора Осачука, що ми, Церква Божа, готові допомогти у будь-який спосіб. Сльози наповнили очі губернатора. Пізніше за трапезою з віце-губернатором Мунтяном нам сказали, що це була перша молитва, за яку молилися в офісі губернатора.

Завтра ми летимо до Бухареста, щоб поснідати з двома сенаторами, бути їх особливими гостями у парламенті і разом визначимо, як Церква Божа у співпраці з Румунською церквою п’ятидесятниці може краще служити1,5 мільйонам біженців, про яких відомо у Румунії. Моліться за прихильність та успіх.  

peredplata