У заступника голови Харківської облради виявили російський паспорт

 
Заступник голови Харківської обласної ради є власником паспорта громадянина РФ, посвідчення водія та податкового номера країни-агресора.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

“У поле зору працівників Бюро потрапив заступник голови Харківської обласної ради. За оперативною інформацією, у нього наявний паспорт громадянина РФ, отриманий ним у 2014 році в місті Севастополь, посвідчення водія та податковий номер, який потрібен, зокрема, для сплати податків у Росії”, – йдеться у повідомленні.

ДБР звернулося до Харківської облради щодо відсторонення посадовця від роботи, оскільки чиновник такого рангу має доступ до інформації стосовно оборони Харківщини, інших секретних даних.

У ДБР не розголошують ім’я чиновника. Але, за даними джерел УП, в правоохоронних органах мова йде про Богдана Мальованого, який раніше був депутатом нині забороненої партії ОПЗЖ.

Також минулого року “Схеми” виявили, що член фракції ОПЗЖ Олександр Пономарьов є громадянином Росії. Підтвердження цієї інформації журналісти отримали з двох незалежних одне від одного джерел, у яких є доступ до системи “Роспаспорт”.

peredplata