Максимально можливі 200 балів одразу з двох предметів – «українська мова» та «історія України» набрала Лоредана Івашку з міста Герца

Максимально можливі 200 балів відразу з двох предметів, – «українська мова» та «історія України», – за результатами національного мультипредметного тесту отримала випускниця Герцаївського комунального ліцею ім. Георге Асакі Лоредана ІВАШКУ.

Вітаємо цю надзвичайну, цілеспрямовану, наполегливу та всебічно розвинену дівчину з таким унікальним високим результатом!

Вдячні батькам та вчителям Лоредани за те, що виховали в ній відповідальність, любов до науки, забезпечили найвищий рівень знань та навичок, що стануть запорукою її успішної самореалізації у майбутньому!

Бажаємо дівчині здійснення найзаповітніших мрій, тільки радісних світлих подій, безхмарних життєвих горизонтів та ще багато яскравих досягнень та успіхів у майбутньому!

https://buknews.com.ua/page/maksymalno-moglyvi-200-baliv-odrazu-z-dvokh-predmetiv-ukrainska-mova-ta-istoriia-ukrainy-nabrala-loredana-ivashku-z-mista-hertsa.html

 

peredplata