Бурят вкрав камеру спостереження з України та встановив її у себе в дома: колишній власник має доступ до трансляції

Окупант із Бурятії вкрав вуличну камеру в Лимані та поставив її у себе вдома, у вигляді елемента декору, але так і не зрозумів, що вона працює. Тепер власник камери має доступ до трансляції і він уже розмірковує над створенням онлайн “шоу” “Життя бурята-окупанта в прямому ефірі”.
Колишнім власником вуличної камери відеоспостереження виявився знайомий українського блогера Яна Гордієнко, який і розповів про цей курйозний випадок у себе в Instargam сторіс. Історію вже розповсюдили українські пабліки, освітлюючи обурливий вчинок окупанта із Бурятії. Так, повідомляється, що у Лимані знаходилась вулична камера відеоспостереження, яку вже давно вкрали та вивезли на росію. Мародером, що навіть не розуміє, що саме він поцупив, виявився бурят, який вже чудом зміг повернутись додому живим. Вкрадену камеру він встановив у себе вдома, але не перелаштував, тому колишній власник має доступ до трансляції з дому бурята-мародера. Він жартує, що має доступ до власного реаліті шоу та вже обирає назву для проєкту.
 

‼️ Блогер Ян Гордієнко опублікував відео з камер спостереження, які були вкрадені у його друзів в Лимані

Вчора камери з’явилися в онлайн у Бурятії і тепер законні власники засобів спостереження мають свій аналог “У світі тварин” у прямому ефірі.

Повний доступ до камер має тільки власник, тому бурят схоже поставив її в своїй квартирі виключно як елемент декору. 🤦

: Бурят вкрав камеру спостереження з України та встановив її у себе в дома: колишній власник має доступ до трансляції

peredplata