НА ГОРОДІ ЛОБОДА, АМЕРИКАНСЬКОМУ.

Гастролі Свєти-«артістивнєпалітікі» почнуться у США через тиждень. Квитки на 28е жовтня вже розкупили. Рекламний ролик концерту – з україномовною піснею, її виконавиця патріотично загорнута в наш національний прапор.
Зараз заплачу від розчулення. Над безголовою публікою, яка на те шоу піде. Ба, дехто навіть щиро вірить – Свєту пробило на патріотизм, кинулася рятувати Неньку виступами на її користь. Адже написано на афіші: «С 24 февраля 2022 года LOBODA активно занимается волонтерской деятельностью, а с первого дня войны ее офис стал штабом помощи украинцам. Также певица завела Telegram-канал LOBODA Help Center, основная цель которого — оказание профессиональной психологической помощи украинцам».
Угу. Хто ще не допер – шанс, що тебе, після років на московській сцені не закидають тапками – це оголосити, як фест переймаєшся Україною. І що відсоток з гонорару передаси їй. Бо інакше взагалі жодного гонорару, від слова зовсім. Не вірите – Ані Лорак спитайте. Теж дівчинонька всі 8 років після 2014го розтуляла ротика перед мікрофоном на празнічних ерефських збіговиськах. Як-от «для защітніков атєчєства» тощо. Обидві вперто робили вигляд, що російська війна проти Батьківщини їх не стосується. Так само терпіли “с улибкой”, коли російські фанати обзивали «хохлушками» чи радили «валіть в свою Нєзалєжную!». Нічого особистого в пань до (України) чи проти (росії) , бо ж бабло – священне.
Ось тільки в пані Куєк справи геть кепські, вже потрохи бізнес на росії продає, а пані Лобода швидко зметикувала: після 24го треба з москви когті рвать. Перезуватися на бігу, що й зробила. Спрацювало, піпл схавав. І продовжує, тепер діаспорний, в Америці.
Людмила Пустельник

peredplata