Генерал” Кадиров “наїхав” на генерал-полковника Александра Лапіна

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-“Генерал” Кадиров знову “наїхав” на генерал-полковника Александра Лапіна, а Євгенія Пригожина він назвав “братом”…
А далі ще цікавіше! Кадиров описує провали російських військ на Донеччині:
“Щодо генерал-полковника Лапіна, то останні кілька днів я намагаюся через своїх командирів спецпідрозділів встановити з ним зв’язок. Але мої хлопці не можуть його знайти. Хіба не повинен командувач бути на своєму місці та на зв’язку з колегами? А все тому, що я хочу з ним поговорити про недавній прорив ворога (ЗСУ) в районі лінії оборони населених пунктів Терни, Торське та Ямполівка, яку без бою перетнули п’ять бетеерів та 50 неонацистів, і де відповідальним був Лапін. У результаті, щоб допомогти зупинити просування противника на його ділянці, було ухвалено рішення про зняття оборони з міста Рубіжне.
Цілу добу перекинуті туди сили не могли знайти бійців Лапіна. Довелося самим тримати оборону… Водночас усі ці дні інтернет-ресурси лише й розповідали про великі подвиги ЦВО під керівництвом Лапіна, з яким ніхто не міг навіть елементарно зв’язатися. Як підсумок — кинуті ним без зв’язку, харчування та боєприпасів деморалізовані бійці опинилися в Рубіжному, Кремінній, звідки їх виловлюють наші бійці і досі повертають на передову, але вже провалену майже до другого рубежу”.
Рамзан Кадиров заявив, що зараз повторюється історія зі “здачею лінії оборони Червоний Лиман”. За його словами, військовослужбовцям вдалося уникнути трагедії на цій ділянці лише за рахунок правильного розміщення сил на другому ешелоні лінії оборони. Зараз за Лапіним оборона Сватова та Макіївки, наголосив голова Чечні.
“Я запитую себе: нікого не цікавить, яким чином Лапін отримав зірку за взяття Лисичанська, в якому він навіть не був? Нікого не цікавить, як він примудрився здати Червоний Лиман та чому не було перевірки? Нікого не цікавить, як він примудрився відкрити пролом для супротивника і чому знову не було перевірки? Нікого не цікавить, де він зараз? Нікого не цікавить, хто його так добре прикриває?
Рамзан Кадиров закликав Володимира Путіна щось робити, доки Росія не втратила “хлопців та відбиті селища”.
Те, як біситься Рамзан Кадиров мене особисто дуже втішає. Це ж прекрасно спостерігати як російські військові і політикики самі-себе поїдають, як павуки в банці.

peredplata