На вокзалі в Парижі невідомий поранив ножем шістьох людей, серед яких був поліцейський

 
 
У Парижі на міжнародному залізничному вокзалі Gare du Nord вранці 11 січня чоловік без документів напав із ножем на шістьох людей. Один з поранених перебуває у тяжкому стані.

BBC повідомляє, що напад стався о 06:42 (05:42 GMT) — протягом однієї хвилини всі шестеро людей отримали поранення. Нападника вдалося зупинити.

Міністр внутрішніх справ Джеральд Дарманін заявив, що двоє поліцейських, які не були на службі, зупинили чоловіка — той повертався додому зі зміни. Підозрюваний нападник отримав три поранення та був доставлений до лікарні. Поліція поки не називає ім’я чоловіка, бо у нього не було документів при собі.

Також міністр додав, що серед постраждалих — один офіцер французької прикордонної поліції. Влада намагається встановити, чи був мотив нападу, водночас справу взяли під контроль криміналісти, сказав Дарманін.

Північний залізничний вокзал Парижа є одним із найзавантаженіших міжнародних залізничних вокзалів у Європі – близько 700 000 мандрівників на день. Інцидент спричинив значні затримки поїздів на станції під час ранкової гостроти, поліція оточила станцію та встановила великі білі штори навколо місця нападу.

peredplata