Японія: 50 000 японців переступили столітній рубіж!

А через 15 років столітніх довгожителів в Японії буде більше мільйона чоловік.
Чому?
Таких досягнень за тривалістю життя і якості життя немає більше ні в одній країні світу.
Хтось висловить припущення, що секрет їхнього довголіття в тому, що вони їдять сиру рибу і водорості.
І не матиме рації.
Є в світі багато країн, особливо розташованих на берегах теплих океанів, де місцеві жителі з ранку і до ночі їдять морепродукти, фрукти і овочі, а живуть в два рази менше.
Секрет довголіття полягає в тому, що японці єдиний народ на Землі, який при спілкуванні намагається не зіпсувати настрій свого співрозмовника.
Більш позитивною країни знайти в світі неможливо.
Тому ми бачимо справжнє економічне диво, у них немає землі, їм ніде сіяти рис і будувати міста, у них абсолютно відсутні природні багатства. Але при цьому вони найбагатша нація на світі. Середня зарплата японця – три з половиною тисячі доларів.
Чому я вам розповідаю про ці дивовижні досягнення? Справа в тому, що секрет успіху цілої країни полягає в тому, що японці одними з перших навчилися контролювати свої думки. Розуміючи прекрасно, що негативні думки вбивають не тільки настрій співрозмовника, але і його здоров’я, і ​​його майбутнє.
Вони взяли і викинули зі своєї мови слово «ні».
Це було зроблено природним чином, тому що кожен з них в школі, вдома, на роботі, контролює свої думки і не дає негативних думок зіпсувати життя і майбутнє іншим людям.
На жаль, в більшості країн люди не розуміють, що думки – це насіння, з яких виросте їхнє майбутнє, майбутнє їхніх дітей, майбутнє їх фірми, майбутнє їхньої країни.
Бережіть один одного, кохайте і будьте коханими.

peredplata