Вчитель із Чернівців представлятиме молодь України в ООН

 
Чернівчанина Миколу Попадюка обрали одним з молодіжних делегатів України до ООН 2023-2024.

Про це повідомляє Управління молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації.

Молодіжних делегатів України до ООН відбирала комісія у складі представників Міністерства молоді та спорту, МЗС України, Фонду родини Богдана Гаврилишина, молодіжних делегатів до ООН попередніх років.

За результатами відбору комісія визначила двох переможців. Ними стали Кирило Демченко і Микола Попадюк, які представлятимуть молодь України на генеральній асамблеї ООН та інших заходах у рамках ООН протягом 2023-2024 років.

Микола Попадюк – вчитель суспільних дисциплін Чернівецького ліцею №10 та Директор Програми ENGin в Україні. Також Микола також є тренером, ведучим і проєктним координатором онлайн-курсів та програм, консультантом з громадянської освіти IFES, тренером Програми підтримки освітніх реформ в Україні “Демократична школа”, амбасадором цифрової освіти, ведучим онлайн-курсу “Цифрові навички для вчителів” у межах проєкту “Дія: Цифрова освіта”.

Довідково
“Молодіжний делегат України до ООН” – це всеукраїнська програма, спрямована на активізацію участі молоді в міжнародній політиці та поширенні принципів відповідальності в суспільстві, а також побудову діалогу між урядом України та молоддю.

peredplata