Яйця Резнікова

Держаудитслужба офіційно підтвердила закупівлю Резніковим яєць по 17 грн за штуку:
“Так, купували по 17 грн за штуку. Десяток – 170 грн,” – заявила голова Держаудитслужби Алла Басалаєва https://bit.ly/3qAc0ye.
Нагадаю одну з багатьох цитат Резнікова: “«Яйця по 17 за штуку» Міноборони не закуповувало і не планує”. https://bit.ly/43R6vcT
Отже, Резніков відверто БРЕХАВ весь цей час. Брехав українським та західним журналістам. Брехав суспільству. І, обґрунтовано припускаю, брехав президенту.
Нагадаю, що лише на одному контракті збиралися переплатити/вкрасти 4 млрд грн. Зараз це стало очевидним. Тепер за повторення таких спроб відповідальність лежить особисто на Зеленському і його депутатах.
Ми будемо викривати некомпетентність/корупцію в інших сферах відповідальності Резнікова.
Як і в кейсі з “яйцями по 17 грн”, спочатку ми спробуємо вирішити зальоти Міноборони непублічно. Як і минулого разу, влада може спробувати нас проігнорувати.
Ми все одно добʼємося необхідних змін, але це забере більше часу. Часу, який для всієї країни вигризає ЗСУ і який Міноборони часто, пробачте, прос#рає.
І окремі вітання ЛОМам, які брехнею про яйцекілограми відмазували Резнікова. Ці ЛОМи співвідповідальні з останнім за всі подальші переплати/крадіжки на закупівлях для ЗСУ.

peredplata