В Данії відбулась “неанонсована” мирна конференція щодо України

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає :
-Першою сьогодні про цю конференцію повідомила німецька радіокомпанія Deutschlandfunk. Причому, Deutschlandfunk зазначає, що конференція проходила в умовах суворої секретності і була скликана за ініціативи України.
Окрім кількох представників західних держав в конференції взяли участь переважно делегати з країн так званого Стратегічного Півдня. Серед них представники Китаю, Індії, Південної Африки, Бразилії, Близького Сходу… Здебільшого, це країни котрі нейтрально ставилися до російсько-українського збройного конфліту. Україну на цій конференції представляв керівник Офісу президента Андрій Єрмак.
Офіційні мирні переговори щодо України за участю цих країн можуть відбутися вже у липні.
Добре це, чи погано? Якщо Україні вдасться шилити ці країни на бік України – це, звісно, дуже позитивно.
N.B. Коли почав “розкопувати” і добувати більше інформації про конференцію у Данії з сьогоднішньої подачі німецьких телерадіокомпаній Deutschlandfunk і ARD, то вийшов сам на себе, на своє ж повідомлення від 23 червня. У цьому повідомленні я писав про те що помічник президента США з національної безпеки Джейк Салліван та заступник держсекретаря США з політичних справ Вікторія Нуланд 24–25 червня проведуть у Копенгагені зустріч із представниками Бразилії, Індії, Китаю, Туреччини, ПАР, щоб переконати їх підтримати Україну.
Мабуть, це і є оця “засекречена” і “неанонсована” конференція, яку ініціювали Джейк Салліван та Вікторія Нуланд.
 

peredplata