От на кого розрахована брехня від Безуглої щодо Залужного?

 
Ця дама пише, що В.Ф. Залужний написав дисертацію у Ківалова, а Ківалов колаборант, тому, мовляв, треба захист скасувати.
У два кліки легко перевірити, що Залужний навчався в аспірантурі у Чернігові, в Академії Державної пенітенціарної служби. Відповідно, й науковий керівник дисертації з цієї ж Академії.
А тепер відкрию для Безуглої секрет полішинеля: в Україні закладів, які навчають аспірантів, значно більше, ніж закладів, де можна захистити вже написану дисертацію. Бо вже декілька років триває реформа: відбувається акредитація освітніх аспірантських програм і наразі дозвіл проводити захисти надано не всім. Тому це нормально, що людина провчилася в аспірантурі в Чернігові, а потім для кінцевого етапу звернулася туди, де вже є акредитація (тобто, в Одесу).
То навіщо брехати і писати, що «ДИСЕРТАЦІЯ У КІВАЛОВА ПИСАЛАСЬ»? Дисертація пишеться лише в тому закладі, де людина навчається в аспірантурі. Тобто, в Чернігові.
І я переглянула список членів спецради, де захищатиме дисертацію В.Ф. Залужний. Там і поряд ніякого Ківалова нема.
То до чого тут взагалі Ківалов?
Складається враження, що Безугла наплела клубок маніпуляцій, аби тільки очорнити Залужного. Але виходить, що це єдиний факт, до якого вони здатні причепитися (в силу свого нерозуміння ситуації).
А Залужний насправді молодець, що захищатиме дисертацію з дуже важливої проблематики.
Ну що ж: собаки гавкають, а караван іде

peredplata