Просто немає слів!

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Ще наприкінці минулого року Андрій Єрмак анонсував на своїх сторінках у соцмережах, що він організував телефонну розмову з міністром закордонних справ Угорщини Петером Сіярто. Мета телефонної розмови полягала в тому, аби провести очну зустріч Сіярто з Єрмаком на початку січня і разом підготувати двосторонню зустріч на вищому рівні між президентом України Володимиром Зеленським і прем`єром Угорщини Віктором Орбаном до початку екстраординарного і надзвичайного саміту ЄС щодо фінансової допомоги Україні. Саміт стартує через два дні, 1 лютого.
Але не сталося так, як казалося. Сьогодні вже 29 січня і Андрій Єрмак зустрічається сьогодні з очільником МЗС Угорщини Петером Сіярто. Не вірю, що на завтра, або післязавтра вони зуміють організувати і ретельно підготувати робочу зустріч Зеленського з Орбаном. Хіба що, це може бути якийсь експромт.
На фото: Єрмак і Сіярто ведуть перемовини. Трохи віддалік від Єрмака сидить похнюпившись міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. Як то кажуть: картина маслом! Кулеба останнім часом викликає у мене не повагу, а жалість.
Зустріч відбувається в Ужгороді.

peredplata