Валерій Залужний і Олександр Зеленський

Тут люди обговорюють, що наш сонцесяйний Вікторії Нуланд жалівся, що його Залужний слухати не хоче. Не поважає таксказать сталіна на мінімалках.
Тільки факти:
1989 року Валерій Залужний закінчив міську школу №9 і вступив до Новоград-Волинського машинобудівного технікуму. 1993 року закінчив його з відзнакою.
Згодом він вступає до Одеського інституту сухопутних військ на загальновійськовий факультет, який закінчує також з відзнакою 1997 року. Після цього Залужний проходить всі щаблі військової служби: був командиром взводу, командиром навчального взводу, командиром бойового взводу, командиром навчальної роти, командиром роти курсантів, командиром батальйону.
2005 року Валерій Залужний вступає до Національної академії оборони України. Закінчує її 2007 року з золотою медаллю, після чого отримує посаду начальника штабу – першого заступника командира 24-ї окремої механізованої бригади (м. Явір, Львівська область). Проходить службу на цій посаді протягом двох років.
2014 року закінчує Національний університет оборони України імені Івана Черняхівського. Отримав у нагороду, як найкращий випускник оперативно-стратегічного рівня підготовки, перехідний меч королеви Великої Британії. В грудні 2020 року Залужний закінчує магістеріум Острозької академії (спеціальність “Міжнародні відносини”).
Все життя – в армії.
Юридичну освіту Зеленський здобув у 2000 році на факультеті правознавства Криворізького економічного інституту (на той час був філіалом Київського економічного університету імені Вадима Гетьмана).
За фахом ніколи не працював, за винятком двох місяців практики.
А потім все життя клоуном. Чєго ізволітє на корпоративчиках і в саунах у сильних світу цього. Від армії бігав. Дуууже швидко.
У мене питання – хто кого повинен слухати?
Oksana Makarenko

peredplata