Безугла стверджує, що її виключили зі “Слуг народу”

Народна депутатка Мар’яна Безугла стверджує, що її виключили з партії “Слуга народу”. Заяву задовільнила голова партії Олена Шуляк.

Про це нардепка написала у себе на сторінці у Facebook.

“Всі мої спроби доказати, що партії треба вибратися із зелених хмаринок 2019, змінити формат, позиціонування, розсекретити дані щодо воюючих членів партії (а їх немало), приділити увагу ідейній складовій та ризикам регіонального колабораціонізму, корупції тощо, — все ігнорувалося. А моя боротьба з Тищенком — то окрема історія”, — написала вона.

Безугла стверджує, що у партії “не відбувається майже нічого, всі самі по собі”. При цьому вона не вважає “Слуг народу” “жахливою партією”, бо там працює “багато нормальних менеджерів” та “цікавих людей”. Але Безугла вважає, що “партія зараз існує за інерцією і без бажання керівництва розвиватися”.

“Не знаю, чи перейдемо ми врешті від месій і татків до соціал-демократів, лібералів, консерваторів тощо… До ідеологій, правил і багаторазових політичних спільнот… Дивлюся на “боженьку Залужного”, стає сумно. Хоча бачу і світло в кінці тунелю”, — написала нардепка.

Джерело: УНН

peredplata