Україна не програла, а програв папа

Опубліковані сьогодні висловлювання папи Бергольйо про те, що “сильніший той, хто бачить ситуацію, думає про народ і має сміливість підняти білий прапор і проводити переговори”, а також про те “коли ти бачиш, що ти програв ти маєш мати сміливість вести переговори” – ЖАХЛИВІ!
Замість того, щоб бути з пригнобленими та жертвами агресії, замість того, щоб закликати агресора зупинитися і залишити Україну в спокої, а весь світ просити допомагати Україні, очільник Ватикану закликає Україну здатися і домовлятися зі своїм вбивцею і гвалтівником!
Домовлятися про що? Про концтабори, депортації чи можливість покинути країну? Про відмову від історії, мови, культури, країни, про відмову бути собою?
Патріарх Йосиф Сліпий не підняв білий прапор і не домовлявся з катами, а 18 років гнив в тюрмах ГУЛАГУ за вселенську церкву і за папу, Ісус Христос не підняв білий прапор, не зрікся своєї місії і волі Отця і прийняв смерть на хресті….
Папа помиляється. Україна не програла, а програв папа, програв як пастир, як моральний авторитет, як очільник Ватикану і намісник Святого Петра на землі.
Боже, яка ганьба і сором!
Господи, помилуй нас грішних!
Пост Олеся Городецького

peredplata