Ірина Федишин: “Такого ще не було на моїх концертах”

– “ Я руzzкий!» – гордо заявив чоловік, який був на моєму концерті у Міннеаполісі і вийшов на сцену.
Зал був у шоці… і я теж не очікувала такий поворот подій?! що відбувається ?!?
Після такої гордої заяви , я відповіла йому:
-«Мабуть, хочете вибачитися за свою країну? за те що вона кожної ночі кидає ракети і вбиває українських дітей?, цілі сімʼї і родини?! За все що сьогодні робить з Україною?»
На що він відповів
– « мнє незащто ізвінятса…, я проста палюбіл україночку… »
– «Тоді далі нам нема про що спілкуватися і ви лишній у цьому залі!» відповіла я йому і в цей момент вийшли наші чоловіки і вивели його зі залу.
Цей руzzkiy трохи хильнув і спалив усю свою гнилу суть. Хоча увесь концерт сидів і вдавав, що підтримує Україну. Ця історія показала наступне: що серед нас багато вовків в овечій шкірі, багато москальських іноагентів, які шпіонять у наших громадах, навіть, у діаспорі. Їхня мета розхитати громаду, робити різні провокації і розсварювати українців, щоб наша єдність десь послаблювалася. Вони лізуть звідусіль і лізуть всюди , у всі сфери, намагаються будь-якими методами проникнути у наше середовище і робити серед нас біду.
Тому, друзі, будьмо розумними, тримаймося разом. Попри всі моменти , не дозволяймо розсварювати нас, бо зараз найважливіше – це наша перемога і всі зусилля спрямовуймо тільки туди! Допомагаймо один одному, підтримуймо один одного, гуртуємося , будьмо міцним єдиним кулаком!
Бо саме нашої єдності вони найбільше бояться . І наша єдність – це той принцип, який обовʼязково приведе нас до нашої перемоги.
Всіх міцно обіймаю! Продовжую працювати на перемогу! Слава Україні!

peredplata