Саме Ярмоленко попросив Реброва вийти з роздягальні збірної – тепер знаємо, що Андрій розповідав команді З’явилися інсайди.

 

Автор — Іван Таралешко

Колишній журналіст, а нині блогер Ігор Бурбас, поділився цікавою новиною в ефірі програми BurBuzz.

Як стверджує Бурбас, саме Андрій Ярмоленко на правах «одного з вожаків» попросив вийти з роздягальні головного тренера Сергія Реброва, аби команда поговорила по-чоловічому. Вінгер «Динамо» та збірної України взяв слово і розповів присутнім про 2016 рік.

Далі пряма мова:

«Тоді більшість нинішніх гравців дивилася той Чемпіонат Європи лише по телевізору, бо були юними вболівальниками.

Так от, Ярмоленко розповів свою власну історію із 2016, коли збірна була на куражі, зірки їхали з великими надіями прорватися і стати сюрпризом Євро. Але вийшло зовсім навпаки: 0 очок, 0 голів, останнє місце в групі, повний провал, ганьба.

Поверталися тоді всі, пряма цитата: «Обісрані з голови до ніг». І повернувшись в Україну кожен два тижні не виходив з дому, бо було соромно дивитись перехожим в очі.

Мотив цієї історії у виконанні Ярмоленка був такий, що, пацани, давайте зробимо все, аби не повторити 2016 рік».

В цей час гостем на BurBuzz був Євген Хачеріді, який якраз грав за збірну в ті часи і був на тому Євро. Євген мовчки погодився, тому можна стверджувати, що історія із 2016-го – схожа на правду.

До речі, трохи згодом Бурбас дав ще один інсайд, який важко перевірити, тому тут можна лише вірити чи не вірити. Буцімто розбір польотів був не тільки у роздягальні збірної — друга частина трапилася вже в готелі у Мюнхені, де Андрій Шевченко, цитата:

«Він насипав там так, що аж гай шумів. З першого до останнього поверху було чутно. І чомусь найбільше діставалося Зінченку»

Джерело: BurBuzz

Детальніше на ua.tribuna.com:
https://ua.tribuna.com/uk/football/blogs/3109942-imenno-yarmolenko-poprosil-rebrova-vyjti-iz-razdevalki-sbornoj/?utm_source=facebook&utm_medium=worldfoot&utm_author=koz&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1KJmUvmWDSyoKPdw9ravmwwS-Ijz0hiuafggsjCH6aRtsG3tDCmRwu2E8_aem_5O3g2b-m9KfoHf5sA3B8SA?utm_source=copy

peredplata

Залишити відповідь