ПОСАДИЛИ В СІЗО І ДАЛИ В ЗАБОРОНУ ЗА НЕПОМИНАННЯ КІРІЛА!

Єдиний священник з УПЦ МП, якого окупаційна влада посадила в СІЗО! Архімандрий Феогност Пушков, клірик Луганської єпархії УПЦ(тої, що ніяк не мп). Дуже розумний і діяльний.
Писав усе як є. І про Єрусалим, і про календар, і про несправедливість. І про патріархат, і про кіріла. І перестав його поминати ще задовго до того, як це стало мейнстрімом. Це йому не простили!
Архімандрит Феогност повідомив, что митрополит Луганський заборонив його у служінні. При тому, що знаходячись у тюрмі, він (не знаємо чи по добрій волі!) погодився поминати кровавого патріарха кіріла!
“Таня, милая Таня! Ты даже не представляешь, какой удар я получил сегодня! Вместо поддержки митрополит передал мне Указ о запрете в служении “в связи с тем, что Вы не определились с местом своего служения”. И это при том, что ещё 21.08 я написал ему прошение о принятии меня назад в штат Епархии и с обещанием поминать патриарха Московского и признавать его власть!
(…)
Вообрази себе! Сотрудники СИЗО с разрешения начальства звонили митрополиту, чтобы умилостивить его. Безуспешно! Самое главное – я не знаю, за что это мне! Я его всегда уважал и ставил всем в пример. Молись обо мне.
Твой архим. 10.09.2024.”
Що ж! РПЦ тебе кине, синок. Завжди!
Читатайте і перешліть священнику УПЦ МП у своєму регіоні. Їх теж кинуть! А потім судитимуть як кліриків на окупованій території Херсонської області, за доносами своїх же співбратів, бо вони, бачите, “не достатньо радісно зустрічали войска асвабадітєлєй!”

peredplata

Залишити відповідь