Фищук, Козак, Бескупський – совки на вихід з Буковини та Бессарабії. І Бурбак з ними

Продовження теми про село Ломачинці.

Народний депутат України Максим Бурбак нагадав, що у Ломачинцях вже давно прийняли рішення приєднатись до ОТГ з центром в Новодністровську. В місті, яке будує ГАЕС, вкладаються іноземні інвестиції. А значить є робочі місця, є зарплати, соціальні виплати і тд. Це місто, яке розвивається і має потенціал для подальшого успішного розвитку.

– Але тепер купка людей, заявляють, що не хочуть до Новодністровська, а хочуть до ОТГ у сусідньому селі. І вважають, що говорять від всієї сільської громади, хоча насправді ретранслюють бажання очільників району втриматися за своє крісло. І все це за мовчазної згоди і байдужості до своїх прямих обов’язків губернатора, – сказав народний депутат України Максим Бурбак.

– Усе це мені нагадує предсмертну агонію старої, вирощенної на совкових принципах, влади. Яка, як останній козир, збурює між собою селян. Та не спрацює, розумних людей більше. PS: І да, шана селянам, які попри сором’язливість, стали перед камерами. Тепер точно знаю, що “Героям Слава!” – має більший відгук у серцях, ніж претензії до Бурбака.

peredplata