Карімова дає вказівки Продану

Василь Продан, вже 10.00. На вул.Хотинській, 95-97 підтопило два будинки, у людей вода в кімнаті, окрім рятувальників, ще нікого не було. Треба прочистити зливову, почистити шанці.

На вул. Ентузіастів,9а, Парковий проїзд,10 та вул.Б.Хмельницького,39 тече покрівля. Затопило квартири. Нікого ще не було. Де комісія ДЖКГ, яка має скласти акти про завдані збитки? Мешканці будинку з Б.Хмельницького готові відремонтувати покрівлі на умовах співфінансування. До вівторка – до сесія складіть кошторис Пропонуйте депутатам виділити кошти. Це історичний центр. Роботи 70/30.

Підтоплює приміщення Укрпошти на вул.Руській,82 та квартиру на вул.Садовій,10. Терміново прочистіть зливову!

На Руській,222, на вул. Шевченка,62 витоки води на дорозі. Проконтролюйте оперативність водоканалу! 

Через забиту дворову каналізацію потерпають мешканці 12 під’їздів на вул.Південно-Кільцева,25, 10 під’їздів на вул..Головна,162, будинків на пр.Незалежності,94 та 84А, Алма-Атинської,3а. На проспекті,68/А у будинку нема води. Поторопіть управителя – ПП «Санатарію» ,КЖРЕП.

У будинку на вул.. Алма-Атинській,13 знову не працює ліфт. У будинку на вул. Шептицького,23 перегорів кабель, запасного кабелю не вистачає.

Не працює вуличне освітлення на вул.Грибоєдова, Добрянського, Ковельській. На вул.Добрянського,15 на стовпі коротить провід. Може постраждати людина!

На дорозі на вул. Головна,265 відсутня кришка люка Укртелекому, на дорозі на вул.Заньковецькій провалилася на дорозі зливова решітка. Небезпека ДТП. На вул.Університетській не працюють світлофори. Реагуйте.

Працюйте! Ввечері проінформуйте чернівчан про результати зробленого!

 Ірина Карімова

peredplata