Колишній голова Садгірської райради Юрій Бурега очолив ЧТУ

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на секретаря Чернівецької міської ради Василя Продана.

Призначення на посаду керівником КП «Чернівецьке тролейбусне управління» Юрія Буреги не стало особливою несподіванкою. Кажуть, що він вже давно примірявся до цієї посади. Проте, останнім часом нібито був не дуже задоволений цією перспективою. Адже підприємство не у найкращому стані. Плюс складно конкурувати з приватними перевізниками.

За словами Василя Продана, він давно розглядав цю кандидатуру.

– Він мав пройти погодження в міністерстві. Однак все це дуже сильно затягнулося. Та, нарешті, погодження отримано, – розповів Василь Продан. – Адже якщо підприємство без керівника, то воно не буде так розвиватися, як при керівнику, який знає, що за нього відповідає.

Нагадаємо, колишній очільник підприємства Іван Іванічек вийшов на пенсію у січні цього року. Донині його обов’язки тимчасово виконує головний інженер комунального підприємства Михайло Олексюк.

За останні кілька тижнів це чергове призначення на посаду. До цього новим керівником Департаменту ЖКГ міської ради став Володимир Бешлей. А в. о. начальника Департаменту економіки – Віталій Гавриш. Проте це не останні кадрові зміни у Чернівецькій міській владі.

Адже ще у серпні та на початку вересня секретар міської ради заявляв, що незадоволений директорами двох департаментів та начальником управління – директори департаментів містобудівного комплексу та житлово-комунального господарства та очільник управління освіти.

Керівника департаменту ЖКГ вже змінили (до цього його очолював Ярослав Кушнірик). Зараз на черзі Ярослав Городенський – керівник містобудівного комплексу та головний освітянин міста – Сергій Мартинюк.

Водночас непомітними були інші кадрові перестановки. Проте дрібнішго штибу. Розпорядженням секретаря Чернівецької міської ради призначено на посаду начальника відділу інвестицій та міжнародних зв’язків міської ради Сергія Нежурбіду і ще кількох спеціалістів.

peredplata