У КОМАНДУ ЗЕЛЕНСЬКОГО НАБІЖИТЬ ВСІЛЯКОЇ НАВОЛОЧІ – МАЗУР ПРО ПІДТРИМКУ УНА-УНСО ПОРОШЕНКА

Партія “Українська національна асамблея – Українська націоналістична самооборона” підтримує Петра Порошенка в другому турі, тому що Володимир Зеленський відкидає цінності української мови та української православної віри, а також європейський та євроатлантичний напрям розвитку України. 

Про це в ексклюзивному коментарі “Прямому” розповів заступник голови Проводу партії Ігор “Тополя” Мазур.

“Зеленський, на нашу думку, як політик ніякий, за ним стоять різні не зрозумілі політичні сили, в ньому відчувається зневага до українського, якесь “малоросійство”, це навіть на прикладі “Слуги народу” побачити. Ми бачимо те, що зараз частина фракції “Народного Фронту”, там Антон Геращенко та інші починають “перефарбовуватись”. Я не вірю в якусь “молоду команду”, яка прийде з ним, я бачу, що там набіжить різної наволочі. Це буде ще одна сила за якою стоятимуть олігархи. А головне — це загроза реваншу”, – наголосив Мазур.

За словами політика, “цей реванш не такий, як був реванш Януковича. Він не буде настільки відкритим, але ми бачимо, тема ЄС та НАТО відноситься в сторону — бо це роз’єднує, наша православна віра та українська мова — в сторону, бо це роз’єднує. Тобто це те, чого в принципі, добивається Медведчук, це те, чого добивається Путін”.

Нагадаємо, провід Української національної асамблеї-Української націоналістичної самооборони ухвалив рішення підтримати у другому турі президентських виборів Петра Порошенка.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко опубліковав на Facebook відео, в якому заявив, що чекає Володимира Зеленського на дебати.

Нагадаємо, 31 березня Петро Порошенко назвав дебати ключовим елементом другого туру президентських виборів. Про це він заявив журналістам  після виступу за результатами перших екзит-полів.

“Щоб не було жодних сумнівів – вибори у другому турі, і ключовим елементом мають бути передвиборчі дебати. Той, хто буде ухилятися, він буде знати, що йому нема чого сказати”, – наголосив президент.

Протягом кількох днів команда кандидата в президенти Володимира Зеленського висувала нові та змінювала умови щодо участі в дебатах. Через непевну позицію Зеленського в соцмережах  навіть запустили флешмоб #хочубачитидебатищоб закликати його взяти участь у відвертій розмові.

Нарешті 3 квітня Володимир Зеленський відповів на запрошення чинного президента Петра Порошенка на дебати, викликавши його у відповідь і висунувши свої умови. Зокрема, він зазначив, що хоче дебатувати на стадіоні “Олімпійський”, щоб на дебати могли прийти всі охочі журналісти.

peredplata