“ОКРІМ ПУСТОТИ, НІЧОГО НЕ БАЧУ”: МОСКАЛЬ НАЗВАВ ПЕРЕМОГУ ЗЕЛЕНСЬКОГО “ПОЛІТИЧНИМ ГРИПОМ” І ПІШОВ У ВІДСТАВКУ

Геннадій Москаль упевнений, що команда лідера виборчих перегонів не зможе виконати передвиборчі обіцянки, оскільки вже зараз відмовляється від них

Масовим психозом вважає глава Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль перемогу Володимира Зеленського на виборах у своєму регіоні з результатом 80%. Про це він сказав у коментарі “Радіо НВ”.

“Політичний грип покосив людей. Що ми можемо тут вдіяти? Це вже було з Ющенком, із Януковичем… Такий масовий психоз… Ось сьогодні запитаєте про Ющенка – вам ще й нагрубити можуть, якщо ви скажете, що ви його прихильник. Точно таке ж буде через дуже короткий час, коли хтось скаже, що був прихильником Зеленського. Може, ще й у морду отримає”, – сказав губернатор у коментарі “Радіо НВ”.

Москаль упевнений, що команда лідера виборчих перегонів не зможе виконати передвиборчі обіцянки, оскільки вже зараз відмовляється від них.

“Навіщо дурниці писати на бігбордах, що “21 (квітня) – кінець бідності”? Ну і що? Ось уже два дні – ми стали багатшими? Зараз уся команда каже: “Це не до нас, це не до нас …”. Продукти, дороги – “не до нас”. Ну так чого ж ви цим били чинного Президента Петра Порошенка, а самі вже говорите, що це не до вас. Завтра вони скажуть, що війна – теж не до них”, – припустив глава ОДА.

Губернатор Закарпаття наголосив, що не має наміру підтримувати Володимира Зеленського.

“Крім порожнечі, я нічого не бачу. Я думаю, отримавши цю владу, вони самі навіть не знають, що з нею робити. Але це їхні проблеми. Я в зелений колір не перефарбовувався, не перефарбовуюсь і не буду перефарбовуватися. Я подивлюся свій гардероб, якщо є щось зелене, я спалю”, – сказав він.

Однак Москаль додав, що йде у відставку відповідно до законодавства.

“Це передбачено законом про місцеві державні адміністрації. Переміг би Порошенко, я також мав би писати заяву про складання повноважень, тому що закон прямо передбачає, що глава ОДА призначається на посаду на період повноважень Президента, і повинен скласти свої повноваження перед новообраним Президентом”, – зауважив він.

peredplata