Андрій Богдан написав заяву про відставку: Володимир Зеленський підтвердив, але з однією обмовкою.

У четвер, 1 серпня, з’явилася інформація про те, що глава Офісу президента Андрій Богдан написав заяву про звільнення. Про це заявив один із керівників ОП, який відповідає за медіанапрямок. Президент України Володимир Зеленський у свою чергу підтвердив існування заяви на звільнення від голови Офісу Президента України Андрія Богдана. 

Про це він заявив під час розмови з представниками ЗМІ в Івано-Франківську, повідомляє прес-служба президента.

Однак Зеленський додав, що такі заяви написали усі люди, які зайняли ключові посади в країні. Президент їх підпише, якщо вони не справлятимуть зі своїми обов’язками. 

 

Володимир Зеленський і Андрій Богдан

Володимир Зеленський і Андрій Богдан
 

“Ми не тримаємося за владу. Ми – всі ключові люди, які зі мною прийшли, – домовилися з самого початку, що напишемо заяви на звільнення. Якщо суспільство чи Президент відчуватимуть, що та чи інша людина не може впоратися з поставленими Україною завданнями, то в будь-який момент ця людина, не тримаючись за крісло, піде у відставку”, – заявив Володимир Зеленський.

 
 

 
 

Глава держави уточнив, що не підписував цю заяву на звільнення Андрія Богдана й поки не збирається цього робити. Також президент зазначив, що за потреби може показати суспільству всі заяви на звільнення від членів його команди.

Як повідомляв портал “Знай.uа”, Зеленський шокував Україну заявою, не очікував ніхто: “Сиджу і думаю, коли ми переїдемо”.

Також Знай.uа” писав, Зеленська розкрила пікантний секрет президента та Богдана: “Вночі хоч не змушують…”.

 
 
 
 

peredplata