У Мамаївській ОТГ відкриють ЦНАП

16 серпня, об 11-00 відбудеться урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг в Мамаївській ОТГ. 
ЦНАП почне працювати за адресою: смт. Лужани, вулиця Центральна, буд.37.

ЦНАП Мамаївської ОТГ – перший з-поміж 112 ЦНАП, які починають свою роботу за результатами першого раунду фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою».

На відкриття закладу запрошені представники Європейського Союзу, Посольства Швеції в Україні, Міністерства регіонального розвитку та будівництва України, представники Чернівецької обласної державної адміністрації, Чернівецької обласної ради, програми «U-LEAD з Європою».

ЦНАП планує надавати 104 адміністративних послуг, 14 із яких соціального характеру. Найбільш затребувані із них це – видача паспортів у формі ID-картки, реєстрація нерухомого майна, реєстрація юридичних та фізичних осіб-підприємців, надання копій рішень органів місцевого самоврядування, реєстрація місця проживання громадян. Також ЦНАП оформлятиме соціальні допомоги і надаватиме послуги державної міграційної служби.

У ЦНАП створено територіальний підрозділ у с. Мамаївці, що робить адміністративні послуги ще ближчими до мешканців громади.  

 
Інформує Андрій Кучуран,
Радник з комунікації Чернівецького ЦРМС

 

peredplata