Круглий стіл рятувальників Буковини з підприємцями

19 серпня фахівці Чернівецького міського відділу Управління ДСНС ініціювали проведення бесіди у форматі круглого столу з дирекцією та орендарями приміщень одного із підприємств обласного центру. Зустріч рятувальники організували для того, щоб пояснити підприємцям основні вимоги законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, навчити правил, як запобігти пожежі, та пояснити, як правильно діяти, якщо вона вже сталася.
Представники Служби порятунку пояснили присутнім, які причини найчастіше призводять до загорань, нагадали правила безпеки, яких слід дотримуватися, щоб уникнути пожежі, вказали підприємцям, як правильно проводити евакуацію з приміщення, яких інших заходів слід вжити у першу чергу, помітивши пожежу.

На практиці вогнеборці продемонстрували дирекції та орендарям приміщень, як можна ліквідувати загорання на ранній стадії за допомогою первинних засобів пожежогасіння. Рятувальники детально пояснили, які існують види вогнегасників, за яких умов котрий з них використовується, показали, як правильно направляти вогнегасник на полум’я. Додатково фахівці Чернівецького міського відділу вручили співрозмовникам пам’ятки про пожежну безпеку, вимоги до неї та дії на випадок загорання на підприємствах.

 

Чернівецький міський відділ

Управління ДСНС України

у Чернівецькій області

peredplata