Хто на голів РДА: назвали нові прізвища людей, які можуть очолити райони на Буковині

Стали відомі прізвища ще двох осіб, які можуть стати головами районних державних адміністрацій Чернівецької області.

Як повідомляє molbuk.ua, згідно з оприлюдненими даними в електронних деклараціях, що розміщені на сайті НАЗК, головою Кельменецької РДА може стати Богдан Олійник, а керівником Вижницької райдержадміністрації – Андрій Приймак.

 

Про Богдана Олійника наразі відомо, що він одружений і має двох доньок. Його сім’я володіє двома земельними ділянками у Кельменцях та квартирою в Новодністровську. Крім того він задекларував житловий будинок площею 110,4 кв м у Кельменцях, який ще перебуває у процесі будівництва.

Він задекларував дохід від зайняття незалежною професійною діяльністю в регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області, а також в Кельменецькому місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Також відомо, що його дружина працює в Кельменецькій районній раді.

Кореспонденту molbuk.ua не вдалося додзвонитися до Богдана Олійника.

А ось керівником Вижницької РДА може стати чинний заступник міського голови Вашківців Вижницького району Андрій Приймак.

У коментарі кореспонденту molbuk.ua він повідомив, що подав заявку на проект LIFT, основним завданням якого є пошук кадрів на посади в органи місцевої влади.

Хто на голів РДА: назвали нові прізвища людей, які можуть очолити райони на Буковині
Заступник мера Вашківців претендує на посаду голови Вижницької РДА/Фото з Facebook-сторінки Андрія Приймака.

“А електронну декларацію подав, оскільки працюю з органами місцевого самоврядування. Тобто, це ще нічого не означає – таких декларацій можна подавати сотні”, – сказав Приймак.

Він додав, що не мав жодних розмов з керівництвом партії “Слуга народу” та Чернівецької ОДА щодо свого можливого працевлаштування.

Водночас пан Андрій висловив впевненість, що він має “достатньо досвіду, напрацювань і власного бачення щодо розвитку Вижницького району”.

Як раніше повідомлялося, з’явилися прізвища трьох осіб, які претендують на посади радників і помічників голови Чернівецької ОДА.

peredplata