У мережі показали компромат на Шуфрича: зі зброєю в руках позує з убитими, фото У мережу потрапили фото нардепа Шуфрича з убитими африканськими тваринами

У мережі спливли фотографії нардепа Верховної Ради від фракції “Опозиційна платформа – За життя” Нестора Шуфрича з убитими африканськими тваринами.

Відповідні знімки опублікували в Twitter-акаунті Tigrenlion, який виступає за заборону полювання.

На фото Шуфрич зі зброєю в руках позує з убитими тваринами, як з трофеями.

“Як підбити підсумки життя депутата Нестора Шуфрича? Обраний 9 разів поточний голова Комітету зі свободи вираження поглядів. Остання підтримка Януковича в 2014 році… Кваліфікований проросійський, але полював тут із Тормахленом та Кохраном Сафарісом із США”, – йдеться у підписі.
На сторінках нардепа в соцмережах жодної із жорстоких фото немає. Єдине джерело, де опубліковані відповідні знімки – сайт africatrophyhunting.com компанії Thormählen & Cochran Safaris, клієнтом якої був Шуфрич орієнтовно в 2015 році.

Один зі знімків – з убитою рідкісною антилопою ориксом. У підписі до світлини з антилопою йдеться, що Шуфрич полював на рідкісного золотого орікс у південноафриканській пустелі Калахарі.

Як повідомляється на сайті africatrophyhunting.com, на знімках з Шуфричем – рідкісний чорний носоріг зі Східної Африки. Тварину вбито на сафарі в ПАР.

Нардеп Ігор Мосійчук вже відреагував на фото Шуфрича із вбитими тваринами, вимагаючи пояснень.

“У зв’язку з тим, що данне полювання є аморальним з точки зору будь якої здорової на голову людини я вимагаю від Нестора Шуфрича пояснень. Якщо це правда, то Шуфрич має скласти мандат!”, – заявив Мосійчук, тегнувши майже сотню народних обранців і великих українських політиків.

peredplata