У «Голосі» відреагували на падіння рейтингу партії.

Голова парламентської фракції партії “Голос” Сергій Рахманін прокоментував зниження популярності цієї політсили.

Відповідаючи на питання про те, що партія “Голос” має намір робити з тим, що, згідно з останніми даними, якби парламентські вибори проходили зараз, вона не пройшла б у Раду, він назвав зниження рейтингу “звичайної історією”.

 

“Якщо ви звертали увагу, соціологія завжди показує, що протягом приблизно року після виборів будь-яка політична сила, яка не перебуває при владі, втрачає у відсотках”, — заявив Рахманін в інтерв’ю журналу НВ.

А відповідаючи на уточнююче питання про “Європейську солідарність”, яка перебуває у жорсткій опозиції до влади, але менше втрачає підтримку, голова фракції “Голосу” визнав, що і влада, і опозиція знаходяться у вигіднішій ситуації.

“ЄС” теж втрачає, наскільки я знаю. І так, влада і опозиція у більш вигідній ситуації, ніж ми, вони ньюсмейкери. Політична сила, яка не перебуває у жорсткій опозиції або при владі, у такому розкладі ньюсмейкером не рахується”, — сказав Рахманін.

Нагадаємо, згідно з останнім дослідженням центру Разумкова, якби вибори до Верховної Ради проходили знову, то партію “Голос” підтримали б лише 2,5% виборців, “Європейську солідарність” — 12,3%, а партію “Слуга народу” — 45,4%.

peredplata