«Пан народу»: депутат лаявся з робітниками та погрожував їм

Депутат міської ради Кременчука Денис Терещенко заявив, що він “господар народу”

«Пан народу»: депутат лаявся с робітниками та погрожував їм
Автор Кравченко Станіслав —   в Новини/Політична правда/Фото/Відео

 

 

На  Полтавщині депутат міської ради Кременчука Денис Терещенко почав лаятися зі співробітниками “Полтаваобленерго” і ображати їх.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, відео  опублікували на YouTube-каналі “Програма Плюс”.

Інцидент стався в  Кременчузі. На відео потрапили кадри, як політик розповідає комунальникам, що він пан. Коли йому зазначили, що так себе не можна поводити, адже він “слуга народу”, той заявив, що він “господар народу”.

Терещенко звертався до ремонтників, які виконували свою роботу, з погрозами. Чоловіки встигли включити камеру, яка записала частину перепалки. Народний обранець пообіцяв поставити працівників “Полтаваобленерго” раком і почав кричати на них за те, що вони знову приступили до робіт без документів.

У відповідь один із співробітників також не змовчав і попросив не обзиватися. В кінці Терещенко вирішив підігріти ситуацію ще більше, обізвавши працівників “нелюдами”, що, безсумнівно, розлютило автора відео.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський в відео «Один робочий день Президента України» заявив, що президентська партія «Слуга народу» повинна пройти очищення. Зеленський заявив, що відчуває свою провину за  депутатів від партії “Слуга народу”, які “зашкварилися”.

Як відомо, “зашкварів” у президентській політичній силі вистачає. Так, нещодавно депутат від фракції «Слуга народу» Євген Брагар порадив пенсіонерці, яка поскаржилася на високу вартість комунальних послуг, продати собаку і розплатитися за газ.

Народний депутат Олександр Кабанов, член президентської фракції «Слуга народу», під час засідань у Верховній Раді купував автомобіль Jaguar F-Pace престиж-комплектації, вартістю 63 тисячі доларів, а потім обматюкав свою помічницю.

Ще один народний депутат від “Слуги народу” Олександр Юрченко святкував новорічний корпоратив у київському ресторані “Галерний”, який ще рік тому вимагав закрити.

Нещодавно народний депутат від фракції “Слуга народу” Олексій Устенко заявив, що Росія напала на Україну у 2014 році через закон про мову.

peredplata