Зеленський Гончаренку: “Ніколи не переходьте зі мною на особистості”

4 березня у Верховній раді президент Володимир Зеленський підійшов до крісла нардепа від “Європейської солідарності”, щоб з’ясувати стосунки

Про це повідомляють нардепи від “Європейської солідарності” Вікторія Сюмар та Володимир Ар’єв.

За словами нардепа Вікторії Сюмар, Володимир Зеленський прийшов в останній ряд до Олексія Гончаренка і заявив тому: “Ніколи зі мною не переходьте на особистості.”

“Схоже, Президент гостро сприймає політичну критику. Власне, це той Президент, який виграв через дуже особисту і гостру критичну сатиру на кожного українського політика”, – прокоментувала депутат.

Так подає цю ситуації Володимир Ар’єв:

“Зеленський щойно прийшов до сектору Європейської Солідарності особисто погрожувати Олексію Гончаренку: “Ніколи зі мною не переходьте на особистості”.

Олексій Гончаренко також прокоментував інцидент:

 

  • Нагадаємо, раніше Гончаренко різко розкритикував Зеленського з трибуни Ради
  • Президент Володимир Зеленський пройшов через весь зал Верховної Ради і звернувся до депутата Олексія Гончаренко. Президент відмовився потиснути йому руку і попросив не переходити на особистості під час виступів.

    У Верховній Раді розігрався скандал: президент Володимир Зеленський підійшов в останній ряд парламенту до депутата Олексія Гончаренко і попросив його ніколи не переходити на особистості.

    Таким чином Зеленський відреагував на гостру заяву Гончаренко, яку той зробив під час виступу в парламенті під час розгляду відставки колишнього прем’єра Олексія Гончарука.

    При цьому скандальний інцидент потрапив на відео: Гончаренко простягнув руку Зеленському, проте президент відмовився потиснути руку депутату у відповідь.

    На опублікованому відео можна помітити, як Зеленський підходить до Гончаренко, який стоїть в обнімку з депутатом Іриною Геращенко. При цьому їй Зеленський руку потиснув після чого вона залишила президента і депутата наодинці.

    Зеленський відмовився від рукостискання характерним жестом лівої руки і протягом декількох секунд щось наполегливо пояснював депутату.

    «Зеленський тільки прийшов до сектору» Європейської Солідарності «особисто погрожувати Олексію Гончаренко:» Ніколи зі мною не переходьте на особистості «. Питання — а що?» — прокоментував інцидент нардеп Володимир Ар’єв.

peredplata