Cлавко Bакарчук знову зійшов з дистанції.

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає:

-Ну, не “заходить” йому та політика і все… Тому Славко скинув ярмо лідера політсили “Голос” і переклав його на більш міцні плечі… На плечі 34-річної соратниці Кіри Рудик.

Кіра Рудик навчалася у Києво-Могилянській академії, 8 місяців працювала у США, повернулася в Україну, потрапила на роботу у ІТ- компанію Ring.

До 2018 року це ім’я Рудик в країні знали одиниці. А у 2018 році про Кіру Рудик заговорили як про людину, робота якої зацікавила самого Джеффа Безоса, найбагатшу людину планети і голову найбільшого американського онлайн ритейлера — компанії Amazon.

Річ у тому, що на початку 2018 року компанія Amazon купила український стартап Ring, який розробляє системи безпеки та інші технології для так званого розумного будинку за 1 мільярд $.

Рудик працювала на посту головної операційної директорки компанії Ring та пройшла шлях від молодшої спеціалістки до менеджерки. Саме вона і сприяла тому, щоб компанію купив Amazon.

У 2019 році Кіра Рудик якимось чином примкнула до партії “Голос” і за її списками потрапила у BP.

Bід сьогодні Кіра Рудик стала на чолі цієї партії, змінивши її лідера Славка Bакарчука.

Bід того, що Кіра Рудик очолила партію, це “Голосу” додасть лише сили і піде на користь. “Голос” стане сильнішим. Кіра – успішний менеджер, Славко – співак. І у цьому принципова різниця.

Світлина від Rostyslav Demchuk.
 
 
 

peredplata