У РНБО створили карту поширення коронавірусу у світі та в Україні

На електронній карті, яку створив Головний ситуаційний центр України, щодня оновлюються статистичні дані щодо лабораторно підтверджених випадків COVID-19, кількості хворих і тих, хто одужав, а також кількості померлих і кількості підозр про можливе інфікування в Україні.

Головний ситуаційний центр України, який входить в апарат Ради національної безпеки і оборони, створив електронну карту поширення захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19 у світі та в Україні. Про це йдеться в повідомленні на сайті РНБО.

“На карті щодня оновлюються статистичні дані лабораторно підтверджених випадків захворювання; кількості хворих; кількості тих, хто одужав; кількості померлих; кількості підозр стосовно ймовірного інфікування в Україні”, – ідеться в повідомленні.

Ознайомитися з електронною картою можна тут.

https://covid19.rnbo.gov.ua
Спалах COVID-19 виник у грудні 2019 року в китайському Ухані. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

Станом на ранок 31 березня у світі коронавірусною інфекцією заразилося 785 979 осіб, кількість жертв COVID-19 сягнула 37 810, вилікували від хвороби 165 889 осіб.

Станом на 22.00 30 березня в Україні зареєстровано 548 випадків інфікування коронавірусом. Загалом зафіксовано 13 летальних випадків, восьмеро людей уже одужали.
Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/society/-v-rnbo-stvorili-kartu-poshirennja-koronavirusa-v-sviti-i-v-ukrajini-1493415.html?fbclid=iwar28tyt6iz80zmtitp2xrrsvtnszuun5kcu1ner5ic-_fb9_-dqz-piigj0

peredplata