Якщо не буде ефективного опору, Зе-команда перетворить Україну в африканську колонію, — політолог Тарас Возняк

За умов пасивності суспільства нинішня влада здатна перетворити українську державу в аналог африканської колонії на зразок Бурунді чи Конго
 

Таку думку український політолог, головний редактор часопису “Ї” Тарас Возняк висловив в етері програми “Студія Захід” з Антоном Борковським, яка 18 квітня 2020 року вийшла на Еспресо.TV.

“План полягає у перетворення нас на бельгійське Конго, яке можна визискувати, в якому колоніальна адміністрація заробляє шалені кошти. І так чи інакше ці аборигени якось існують. Рік назад (на президентських виборах – ред.) наш народ вирішив сам себе обдурити, обдурив. Зараз те саме відбувається вже у ситуації крайній, насправді. В ситуації, в якій інший народ уже просто бив би у всі дзвони”, – зазначив політолог.

Причиною тому, на думку Возняка, є відсутність ефективного опору.

 

“Український народ абсолютно не опирається цьому визискуванню. Ці аборигени в Конго, конголезці, бельгійцям не опиралися насправді. Там їм руки відрубували, ноги відрубували, язики вирізали, а опору як такого, ефективного не було. Також опору я не бачу зі сторони українства тепер. За великим рахунком ось ці всі галантерейні попискування не ефективні. Країна далі котиться в прірву. Просто треба відкрити очі і подивитися на це в перспективі того, що нас очікує”, – наголосив експерт.

 

peredplata