У Чернівцях врятували 6 дорослих і двох дітей від пожежі у будинку.

У Чернівцях співробітники управління ДСНС врятували 8 людей від пожежі, яка виникла у житловому будинку на вулиці Комарова.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДСНС в Чернівецькій області.

Зазначається, що повідомлення про пожежу у багатоповерховому житловому будинку на вул. Комарова в м. Чернівці до рятувальників надійшло вночі 28 квітня о 2 год. 13 хв.

За попередніми висновками, причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі в квартирі на першому поверсі будинку.

У результаті пожежі у під’їзді утворилося сильне задимлення, що створило загрозу для життя мешканців квартир.

“Прибувши на місце події, черговий караул вогнеборців Групи пожежогасіння аварійно-рятувального загону одразу ж приступив до порятунку людей. Одягнувши апарати захисту органів дихання та зору, рятувальники допомогли покинути задимлене приміщення мешканцям сусідніх квартир: 6 дорослим та 2 дітям, вийти у безпечне місце, врятувавши їм життя. Через перебування у задимленому приміщенні двоє жінок було травмовано, вони отруїлися чадним газом, людей було оглянуто медиками та надано необхідну допомогу. Також через сильне задимлення було проведено евакуацію 12 мешкаців”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після того, як рятувальники переконалися, що людям вже не загрожує небезпека, вогнеборці приступили до ліквідації пожежі.

“Рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу в тих межах в яких вони її застали на час прибуття та врятувати житлову квартиру. У результаті пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку та меблі в одній із кімнат”, – повідомила прес-служба.

peredplata