Як малинська хатня робітниця працює нардепом? Делікатні подробиці стосунків Тетяни Грищенко та Віталія Журавського .

Дмитро Гордон розповів на телеканалі “Україна 24” про делікатні подробиці стосунків попереднього нардепа від Малинського виборчого округу Віталія Журавського та нинішньої нардепки від цього округу Тетяни Грищенко:

Журавський – досвідчений управлінець, мій друг, який уже був народним депутатом, доктор наук, професор, академік. Абсолютно підготовлена до державної діяльності людина. Його перемогла дівчина від “Слуги народу”.

Вона влаштувалася до нього домробітницею, але оскільки погано прибирала, він її звільнив. Пропрацювала в нього кілька тижнів. Вона виграла вибори з великою перевагою тільки тому, що йшла від “Слуги народу”. Але це не кінець історії.

Після перемоги вона до нього звернулася і сказала: “Ви не хочете попрацювати в мене помічником?” Вона готова до державної роботи, вона взагалі розуміє, що це таке? Скільки можна куховарок допускати до управління державою? Україна тоне! І ці куховарки просто свердлять дірки в кораблі, щоб його затопило до чортової матері.

Джерело: https://zhitomir-online.com/top_news/99094-yak-malynska-khatnya-robitnycya-pracyuye-nardepom-delikatni-podrobyci-stosunkiv-tetyany-gryschenko-ta-vitaliya-zhuravskogo.html?fbclid=IwAR1-33-_qmrxOqZTRjcJQZVGwVJZZdqAwQPH1D21oNORyWuOwT_x8I8rO90

peredplata