«Ідіть н*** зі своїм Майданом»: директорку чернівецької гімназії, яка потрапила в скандал через репост у Facebook, відзначив Зеленський.

Буковинці отримали звання із нагоди річниці Буковинського віча

Із нагоди річниці Буковинського віча голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук вручив буковинцям присвоєні Президентом почесні звання. Про це інформує пресслужба Чернівецької ОДА.

Так, Народним артистом України став соліст-вокаліст Чернівецької обласної філармонії імені Дмитра Гнатюка Василь Данилюк.

Нагороду «Заслужений вчитель України» отримала Марія Микитюк, яка працює у навчально-виховному комплексі села Бабин, що на Заставнівщині.

Почесного звання «Заслужений працівник освіти України» удостоїлися директорка Чернівецької гімназії №5 Тетяна Мінакова та методист районного методичного центру відділу Глибоцької РДА Василь Швець.

– Ці відзнаки – вдячність держави за вашу роботу. Продовжуйте працювати та прославляти наш край своїми здобутками. І пам’ятайте, що ви представники тих галузей, які формують майбутнє України. Фундамент успішної держави – це успіх кожного з вас», – сказав Сергій Осачук.

Нагадаємо, менше року тому Тетяна Мінакова потрапила у скандал через репост у Фейсбук. Докладніше читайте тут:  «Ідіть н*** зі своїм Майданом»: директорка чернівецької гімназії потрапила в скандал через репост у Facebook.

http://buknews.com.ua/page/idit-n-zi-svoim-maidanom-dyrektorku-chernivetskoi-himnazii-iaka-potrapyla-v-skandal-cherez-repost-u-facebook-vidznachyv-zelenskyi.html

peredplata