У Чернівцях десятки поліцейських в амуніції оточили вхід до міської ТВК.

У Чернівцях кілька десятків співробітників поліції оточили вхід до приміщення Чернівецької міської територіальної виборчої комісії.

Про це у Facebook повідомляють очевидці, пише molbuk.ua

Зокрема, на оприлюднених користувачем Facebook Дмитром Корнеєм світлинах видно, що співробітники поліції у амуніції оточили вхід до ТВК на вулиці Емінеску.

Тим часом у самій виборчій комісії триває засідання, на якому розглядають питання встановлення остаточних результатів виборів міського голови та Чернівецької міської ради.

Кореспондент molbuk.ua очікує на коментар щодо ситуації під ТВК від прес-служби ГУ Нацполіції в Чернівецькій області.

Водночас телеведуча телеканалу “Чернівці” Лариса Сергєєва, редакція якого розташована у цій же будівлі, розповіла про ситуацію, яка виникла на вулиці Емінеску.

“Приблизно о 18.30 на сходи під приміщенням зайшли до 30 молодиків спортивної статури. Всі в темному одязі і темних масках. На запитання: “Ви від кого? Ви до кого? Навіщо прийшли?” не відповідали. Довелось викликати поліцію. Спершу приїхав ще один наряд поліцейських, потім підтягнулися спецпризначенці. Поки що стримують. Але невідомі хлопці залишаються під аркою приміщення на вул. Емінеску”, – повідомила Сергєєва.

peredplata