П’ятий відпочинок за рік: мережу наповнили фото із Зеленським з Буковеля

Президент Володимир Зеленський другий тиждень перебуває у відпустці на гірськолижному курорті в Карпатах.

Зокрема, керівник громадської організації “Українська Україна” Андрій Смолій написав 8 січня в Facebook, що президент України Володимир Зеленський перебуває в п’ятій відпустці за рік.

“А поки вся країна на локдауні, згадує про річницю збиття літака МАУ в Ірані, а більшість країн Європи вакцинуються від коронавірусу, наш “лижник” засвітився на розважайлівці в Буковелі. Другий тиждень президент воюючої країни, країни в коронакризі та еконономічному колапсі сидить у відпустці. І невідомо коли взагалі з неї повернеться до роботи”, – сказано в статті.

Президент Зеленський прибув у Карпати 28 грудня. 7 січня українці почали викладати фотографії з президентом в соцмережах.

Також у соцмережах з’явилася інформація, що під час приїзду президента України Володимира Зеленського на Буковелі закрили частину трас.

Дописувачі розповіли, що на частині трас з‘явились величезні скупчення людей, які за свої ж гроші не могли потрапити на найдовшу трасу гірськолижного курорту.

«До речі, на всіх фотографіях президент країни, яка перебуває на карантині не дотримується дистанції та фотографується з людьми без елементарної маски. А тим часом по всій країні закриті магазини, людей штрафують на вулицях за відсутність засобів захисту. Закон тут схоже не для «слуг народу», – написав Смолій. 

peredplata