На Буковині представили ще трьох керівників відділень поліції

Очільник Чернівецького районного управління поліції Ален Синжерян та його заступник капітан поліції Роман Мельничук представили тимчасово виконуючих обов’язки начальників відділень поліції у містах Заставна, Кіцмань та Глибока. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

 

Полковник поліції Ален Синжерян зазначив, що до підбору кандидатур на посаду начальників новостворених підрозділів поліції керівництво ГУНП в Чернівецькій області поставилось дуже відповідально.

Нагадаємо, що кадрові зміни відбулися у Чернівецькому районному управлінні поліції, Вижницькому та Дністровському відділах поліції, а також у чотирьох відділеннях поліції області.

Наразі відділення поліції № 2 (м. Кіцмань) очолив полковник поліції Віорел Барбакар. Поліцейський почав службу в правоохоронних органах у 2001 році, а з 2009 року почав обіймати керівні посади. До сьогодні був начальником Шевченківського відділення поліції.

 

Також Ален Синжерян представив особовому складу нового керівника відділення поліції № 3 (м. Заставна). Ним став підполковник поліції Ярослав Беженар, який раніше був на посаді начальника Садгірського відділення поліції. За 21 рік сумлінної служби Ярослав Беженар заохочувався 16 разів.

Обов’язки т.в.о. начальника відділення поліції № 5 (м. Глибока) покладені на майора поліції Сергія Кушніра. До цього часу він очолював Заставнівське відділення поліції. Варто зазначити, що Сергій Кушнір обіймав посаду заступника начальника Глибоцького відділення поліції у 2017 році. Загалом, на службі в органах внутрішніх справ перебуває з кінця 2009 року.

Ален Синжерян вкотре наголосив новопризначеним керівникам на важливості тісної співпраці з територіальними громадами та звернув увагу на пріоритетні напрями діяльності поліції.

«Кожен поліцейський зобов’язаний бути прикладом для інших. Будьте відповідальними та працюйте на благо суспільства, щоб громадяни пишалися вами, а ви – результатом своєї роботи», – додав Ален Синжерян.

 
 

peredplata